Mauritius Autoverhuur Gids

Wij bieden goedkope huurauto's aan in alle grote steden van Mauritius

Bereken uw prijs

 Vertrek locatie
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+
PRIJZEN VANAF
$30
PER DAG
26
PER DAG
Mauritius Autoverhuur - Vanaf  30 USD / Vanaf 26 EUR

Winkel, Vergelijk & Bespaar op huurauto's Mauritius

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Mauritius

4.4 stars

4.4 / 5.0
Gebaseerd op de reacties van 17 op onze klantenquête..

4.4 stars 4.4 stars 4.4 stars 4.4 stars 4.4 stars 

I can recomend RentalGroup to anyone. No Problems at all

-

De Mauritius Autoverhuur Gids

is de one-stop autoverhuurspecialist voor Mauritius.
Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Mauritius en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Gids van de Republiek Mauritius

Informatie over het land

De Republiek Mauritius is een eiland gelegen in het zuidoosten van het continent Afrika. Het bestaat ook uit de Agalega, Rodriguez en Cargados Carajos Eilanden. De belangrijkste talen in het eiland Mauritius zijn Engels, Mauritius Creools en Frans, met het Engels als de officiële taal.

Waarom moet ik mij wenden naar Mauritius?

Als u op zoek bent voor de definitie van schoonheid, dan is Mauritius het antwoord. De turquoise wateren van de Indische Oceaan die glashelder zijn, zijn gewoon fascinerend. Mauritius attractie aanbod bied diversiteit aan culturele, kleuren en smaak waardoor een vakantie in Mauritius een geweldige ervaring is. Terwijl u op Mauritius bent, zult u genieten van de witte zandstranden die koraalrif beschermd in het zuiden iets verder uit de kust openbaart het kliffen en wilde wateren. Sommige van de beste stranden in Mauritius zijn bij de grote baai, Belle Mare, Péreybère, Le Morne en Tamarin onder andere.

Er zijn nogal een verscheidenheid van watersporten waar u aan kunt deelnemen zoals zeilen, Duiken, onder waterwandelen, waterskiën en windsurfen zonder voorbij te gaan zonnebaden. U kunt ook genieten van de exotische tuinen en dieren in het wild.

Hoe ga ik naar Mauritius?

De beste manier om naar Mauritius te reizen is per vliegtuig. De belangrijkste toegangspoort naar Mauritius is de internationale luchthaven van Sir Seewoosagur Ramgoolam deze is de de hub voor air Mauritius onder andere grote luchtvaartmaatschappijen De luchthaven verwerkt vluchten van en naar de grote steden over de hele wereld op regelmatige basis. De luchthaven biedt de fundamentele luchthavenfaciliteiten zoals restaurants, banken en geld uitwisseling faciliteiten, een postkantoor en winkelcentra. De luchthaven heeft ook twee VIP Salons.

Hoe verplaats ik van de luchthaven en rond Mauritius?

Zodra u klaar bent met uw handelingen op de luchthaven, zijn er verschillende vervoerswijzen waaruit u naar uw bestemming kiezen kunt.

Taxi 's

Het is mogelijk om gebruik te maken van een taxi vanaf het vliegveld. Er staan een groot aantal taxi's te wachten net buiten de terminals van de aankomsthal op de luchthaven. Het is raadzaam om het eens te worden over een prijs voordat je de taxi in stapt, de meter zal zelden werken, en vaak bent u dan al vertrokken voordat u het eens bent geworden over een prijs.

Bussen

De bus is de meest voorkomende vorm van openbaar vervoer. Er zijn  bussen naar de luchthaven die verschillende routes rijden. U zal worden verplicht om te lopen naar de busterminals en wachten op een bus.

Autoverhuur

Autovhuur is de ideale manier om te reizen rond Mauritius. Wanneer je een auto huurt in Mauritius, vermijden u de vertragingen van de bussen en de drukte van de taxichauffeurs en gezever over het tarief. Er zijn een groot aantal auto autoverhuurbedrijven in Mauritius, die een breed aanbod van auto's aanbieden.

De wegen in Mauritius zijn in goede staat en u zult genieten van uw ritten door het schitterende landschap. Wanneer u een auto huurt zult u merken dat u veel flexibeler bent in uw tijd, en vaker uw eigen gang zult gaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het openbaar vervoer of een taxichauffeur die meer geld wil..

Het is raadzaam om een auto te huren van een autoverhuur bedrijf welke is geregistreerd en je kunt gemakkelijk zien, aangezien alle geregistreerde autoverhuurbedrijven gele platen hebben. Het is mogelijk om goedkope autoverhuur in Mauritius, alsmede kortingen voor vooraf reserveren.

De Mauritius Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Mauritius over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Mauritius.
Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto in Mauritius.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken in Mauritius. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Voorbeeld van enkele autoverhuurbedrijven in Mauritius met dagprijzen

    Luchthaven
    • Plaine Magnien Plaisance Luchthaven
    • Rodrigues Island Luchthaven

    Een deel van Ecommerce Group Ltd